Projekt 1

Dags att börja blogga på Svenska. Tro det eller ej så är rösten i mitt huvud ibland svensk och ibland brittisk, sällan amerikansk och aldrig finsk (sorry Roos).

Tänkte börja mitt Svenska bloggande med att nämna att jag även bloggar på engelska (eller brittiska, you choose). Mitt kreativa huvud spottar ut tankar här

Jag har fått för mig att jag har mycket i huvudet som vill ut, och detta känns som ett bra ställa att släppa ut det på. Denna kväll från soffan framför en serie som är oerhört underskattad – The Nanny.

Det är mycket kreativt som vill ut och det överhettar ibland min hjärna, oftast när jag inte har tid att aktualisera alla kreativa idéer. Dagens idé kom till mig på tåget (som så mycket annat när man åker tåg 3 timmar/dag). Jag gjorde några motivationsbilder till min fina vän Alexandra Roos, och idéen slog ner som en blixt från en (inte så klar) himmel, starka kvinnor! Som så många andra i min omgivning så är Roos en sjukt stark människa, fysiskt men även mentalt. Hon får bli den första kvinnan i projektet, som jag fortfarande inte vet vart det kommer landa.

Alexandra Roos

 Comments are closed.

Josse
I studion
Erik och emma bröllopFETURE
Erik & Emma
mamma läser i York
Mom & Dad
Foto gym
Strong women