Strong women

“May we know them. May we be them. May we raise them.”

Som en fortsättning på mitt projekt med starka kvinnor tog jag med Elin, Johanna och Ewelina och ordnade en photosession på gymmet. Elin va den som trivdes bäst framför kameran, och det är inte alltid lika lätt som det ser ut. Hon gjorde ett fantastiskt bra jobb och trotts lite halvtaskiga förutsättningar ljusmässigt så fick vi till några riktigt fina bilder.

Jag imponeras alltid av styrkan hon människor, och styrka kan ta så många olika former. Idag blir det mer och mer vanligt att tjejer tränar på gym och bygger muskler, men det är fortfarande inte alla som tycker det är okej. Att träna för att man tycker det är roligt och för att man mår bra av det är aldrig fel, sen att man får en kropp man trivs med ska vara en bonus, inte den största anledningen till att man gör det. Elin är ett fantastiskt energiknippe som jobbar som instruktör på Actic, jobbar deltid i skolan och pluggar till lärare på heltid, och jag tror att träningen är en stor anledning till att hon orkar med allt det hon gör.

Hon tränar för att hon tycker att det är kul, och får en snygg, trimmar, muskulös kropp samtidigt. Hon är en oerhört stark människa (på flera sätt), och en väldigt fin vän! Tack för att du ställer upp på mina (ibland lite konstiga) idéer! Länk till projektets hemsida.

Foto gymStarka kvinnor

planka på planka

strongComments are closed.

Davidjessica-kyss-liten FETURE
Jessica & David
Lidingö solnedgång
New start
Josse
I studion
weino-kyss-liten
Kimberly & Richard